Jízda na mořském kajaku

Žhavou novinku máme zejména pro vodáky a pro milovníky památek. V centru Prahy jsme pro vás připravili možnost půjčit si stabilní mořský kajak nebo klasické kánoe.

Přímo na Střeleckém ostrově v Praze jsou k zapůjčení čtyři mořské kajaky Prijon a tři kánoe Vydra Maku. Kajaky jsou jednomístné a kánoe dvoumístné. Samozřejmostí jsou záchranné vesty, pádla a špricdeky na zakrytí kajaku.

Z Vltavy budete mít krásný výhled na Pražský hrad nebo Karlův most. Zblízka si můžete prohlédnout Národní divadlo, historickou budovu Mánes nebo muzeum Kampa.

A ceny jsou vstřícné. 260Kč/hod za kajak nebo kánoi. Více o půjčovně najdete zde.

Další možností je rezervovat si výlet a trénink s trenérem na kajaku. Začátek bude opět ve sportovním klubu na Střeleckém ostrově a instruktor se vám bude věnovat 90 minut. Tento zážitek na sea kajaku můžete i darovat. Kontaktujte nás a my vám rádi vystavíme elegantní poukaz. Více o jízdě s trenérem zde.

Nechte se strhnout do světa jízdy v kajacích a kánoích na Střeleckém ostrově, jednom z nejkrásnějších míst, které hlavní město nabízí. Ať už jste zkušený kajakář nebo začátečník, naše půjčovna kajaků a kánoí vám poskytne všechno, co potřebujete pro nezapomenutelné vodní dobrodružství.